تولید نخستین خودرو برقی با برد 800 کیلومتر در اروپا
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 51
بازدید دیروز : 140
بازدید هفته : 405
بازدید ماه : 402
بازدید کل : 2562
تعداد مطالب : 52
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1


خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید


فناوری اطلاعات
دوستان می توانند با استفاده از این مطالب به موضوع دلخواه خود دسترسی پیدا کنند.




تولید نخستین خودرو برقی با برد 800 کیلومتر در اروپا

کنسرسیوم اکومووی دانمارک با استفاده از پیل های سوختی متانولی به عنوان سامانه بردگستر در خودروهای برقی، نخستین خودروی برقی با قیمت رقابتی و برد مسافتی 800 کیلومتر را در اروپا تولید می کند.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، پروژه ابتکاری «مفهوم حامل انرژی مدولار»(MEC) که با همکاری شرکت های سِرانرژی (Serenergy)، کنسرسیوم اکوموو (ECOmove) و اینسرو ای موبیلیتی (Insero E-Mobility) در دانمارک آغاز شده است، می تواند شرایط رقابت را در بازار خودرو تغییر دهد. این پروژه به تازگی حمایت مالی مناسبی در قالب برنامه توسعه و نمایش فناوری های انرژی (EDDP) دریافت کرده است.

در این پروژه برای نخستین بار خودرویی الکتریکی با قیمت رقابتی و با خصوصیات مطابق با نیازهای مصرف کننده، به نمایش گذاشته خواهد شد و در نتیجه انتظار می رود، پتانسیل خوبی در بازار خودرو داشته باشد.

مدیریت این پروژه بر عهده شرکت اینسرو گذاشته شده است تا با به کارگیری پیل های سوختی شرکت سِرانرژی در خودروی الکتریکی ساخت کنسرسیوم اکوموو (موسوم به QBEAK)، برد مسافتی آن را افزایش دهد. هدف اصلی این پروژه، توسعه یک سامانه پاک، ساده و رقابتی با سوخت بیومتانول برای افزایش برد مسافتی خودروهای الکتریکی است.

اکوموو از استانداردهای جدیدی استفاده کرده و طرح های اولیه خود را برای استفاده بهتر مشتریان از خودروی جدید ارتقاء داده است. همچنین شرکت سرانرژی یک سامانه پیل سوختی هوا-خنک با قیمت مناسب را که برای کار در شرایط شدید دمایی ساخته شده، برای این پروژه در نظر گرفته است.

ترکیب باتری و پیل سوختی در خودروهای الکتریکی مزیت های بسیاری برای مشتریان این خودروها دارد؛ از جمله این که

برد این خودروها به 800 کیلومتر می رسد که حداقل چهار برابر خودروهای الکتریکی موجود است، سوخت گیری این خودروها حدود سه دقیقه طول می کشد که برابر سوخت گیری خودرویی بنزینی است، برای سوخت گیری این خودروها، نیازی به ایجاد زیرساخت های جدید نیست،

بازده کلی این خودروها در صورت استفاده از حرارت پیل سوختی برای گرمایش اتاق، به 80 درصد می رسد و عمر باتری ها به علت پایداری حالت شارژ آن ها، افزایش می یابد.

خودروی QBEAK با وزن تقریبی 400 کیلوگرم، می تواند از یک تا شش باتری با مجموع ظرفیت 2.28 کیلووات ساعت را در خود جای دهد. این مقدار انرژی برای پیمایش حدود 300 کیلومتر کافی است که با استفاده از پیل های سوختی متانولی، برد این خودرو به 800 کیلومتر خواهد رسید. این خودرو با داشتن دو موتور 70 کیلوواتی، می تواند با سرعت 120 کیلومتر بر ساعت حرکت کند.




منبع : ايسنا


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: